GÜNCEL

Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım!

Saba Tümer, İzmir’den İstanbul’a, NTV için geldiği ilk günden bu yana yaşadıklarını Hürriyet'e anlattı... Reha Muhtar ile çalıştığı dönemde antidepresan kullanmak zorunda kaldığını belirten Saba Tümer, hangi dizileri izliyor?

Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım! - Sayfa 1

Saba Tümer... Namı diğer "Ekranların Bayan Kahkahası"... Medyayla ilk tanışmasını, İzmir’den İstanbul’a, NTV için geldiği ilk günden bu yana yaşadıklarını Hürriyet'e anlattı... Reha Muhtar'la çalışmanın zorluklarını anlatan Saba Tümer, "Reha Muhtar ile çalıştığı dönemde antideprasan ilaçlar kullandım. Çok zordu. Ama şu anda baktığımda Reha Muhtar’la çalışmasaydım bu kadar başarılı olamazdım diyorum." İşte Saba Tümer'in o röportajı...

Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım! - Sayfa 2

◊ Yakın zamanda bir stand-up gösterisine başlıyormuşsun, hayırlı olsun. Nereden çıktı bu fikir? - Program biteli 8-9 ay oldu. Dinlenme sürecinde ne yapsam diye düşünürken stand-up yapmaya karar verdim. Üniversitelere gidip oralarda konuşma yapıyordum. Hatta bir keresinde gittiğim bir söyleşide moderatör yoktu. Bir anda kendimi sahnede buldum. Orada can havliyle bir sit-com çıktı içimden. “Ben gazeteciliği 8 senede bitirdim, emin misiniz beni çağırdığınıza?” gibi şeyler söyledim. Sonra da bunu süslemeye ve sahnede bir stand-up gösterisine taşımaya karar verdim.

Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım! - Sayfa 3

◊ İçeriği nasıl olacak? - Okul anılarım da olacak içinde programlarımdaki komik anılarımın görüntüleri de. Mesela Rıdvan Dilmen’e “Kaç yaşında milli oldun?” diye sormuştum. Bu aslında çok normal bir soruydu. Ama Rıdvan “Futbolda mı?” diye cevap verince fenomen oldu o soru. Mesela Tan’a “Her gelene veriyor musun?” demiştim. Şarkı veriyor musun anlamındaydı. Ama o soru da başka yere çekilince komik oldu. Bütün bu anıların kamera arkalarını da gençlere anlatacağım bir format çıkardım. ◊ Ne zaman başlıyorsun? - Şimdi sponsorlarla görüşüyorum. Üniversite festivallerine yetişmeye çalışıyoruz.

Saba Tümer: Reha Muhtar'la çalışırken antidepresan kullandım! - Sayfa 4

3 SAAT CANLI YAYIN YAPMIŞ KADINIM, SAHNEDEN Mİ KORKACAĞIM? ◊ Canlı yayın yapmak başka, sahneye çıkmak başka. Korkmuyor musun? - Hiç korkmuyorum. Ben 3 saat canlı yayın yapmış kadınım. Bence 3 saat canlı yayın yapmak bundan daha zor. Sevgilinle 3 saat baş başa kalsan fenalık gelir. ◊ Stand-up işin bana Acun’un ilk sahneye çıkışını hatırlattı... - Aynen. Onun gibi bir şey. Dünya buna kaymaya başladı. Çok iyi gösteriler yapılıyor.