GÜNCEL

Programımı izlerken ben de acıkıyorum...

‘Lezzetin Haritası’ programının ünlü sunucusu Ezgi Sertel, kendi programını izlerken bazı izleyiciler gibi kendisinin acıktığını söyledi...

Programımı izlerken ben de acıkıyorum... - Sayfa 1

‘Lezzetin Haritası’ programının ünlü sunucusu Ezgi Sertel, kendi programını izlerken bazı izleyiciler gibi kendisinin acıktığını söyledi...

Programımı izlerken ben de acıkıyorum... - Sayfa 2

YEMEĞİN HAKKINI VERİRİM Yaşamak için yemek yiyenlerden olmadığını ve yediği yemeklerin hakkını verdiğini söyleyen Ezgi Sertel “ Ben yaşamak için yemek yiyenlerden olmadım. Yemek için yaşıyorum. Çok iştahlı birisiyim ve yediğim yemeklerin hakkını veriyorum” dedi.

Programımı izlerken ben de acıkıyorum... - Sayfa 3

FARKLI FORMATLAR İSTİYORUM... Evlendikten sonra bir yıl dinlenmek ve artık farklı formatta programlar yapmak istediğini söyleyen Ezgi Sertel “ Bu sene evlendikten sonra dinlenmek istedim. Eşimle tanıştığımdan beri hep şehir dışındayım. Kendisini çok özlüyordum. Ayrıca artık farklı formatta programlarda yapmak istiyorum. Kadın kuşağı programları olabilir ama evlilik programı yapmak istemiyorum” dedi.

Programımı izlerken ben de acıkıyorum... - Sayfa 4

KENDİMİ İZLERKEN ACIKIYORUM... Kendisine sürekli programı izlerken acıktıklarını söyleyenler olduğunu ancak buna inanmadığını söyleyen Ezgi sertel “Bana sürekli programı izlerken acıkıyoruz diyorlardı. Bende nasıl olur derken bir kere kendi programımı izlerken acıktım ve ekrandaki yemekten eve sipariş verdim” dedi.