GÜNCEL

Nihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etti

Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Nihat Doğan ile Ömer Varol yumruk yumruğa kavga etti... Ömür Varol, programdan gönderildi...

Nihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etti - Sayfa 1

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz"da ortalık fena karıştı. Nihat Doğan ve Ömür Varol program çıkışı yumruk yumruğa kavga etti. KAvganın ardından bugün Ömür Varol programa çıkmazken, Ömür Varol'un koltuğuna Tahir Sarıkaya oturdu...

Nihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etti - Sayfa 2

Her şeyin konuşulduğu ve kavgaların eksik olmadığı programda bu kez sunucuların kavgası damga vurdu. Program sonrası Nihat Doğan ile Ömür Varol arasında çıkan büyük kavgayı, araya giren güvenlik görevlileri ve çalışanların güçlükle yatıştırdığı ileri sürüldü.

Nihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etti - Sayfa 3

İddialara göre, program sonrası siyasi haberlerde yorum yapmakta zorlanan programın kadın yorumcusu Bircan İpek, magazin haberlerine neden daha fazla yer verilmediğini sordu.

Nihat Doğan ile Ömür Varol yumruk yumruğa kavga etti - Sayfa 4

Ömür Varol da reytinglerin zirvede olduğunu, kimsenin magazinle ilgilenmediğini zaten yeterince magazin haberi yayınlandığını söyledi. Tartışmada sesler yükselince bu kez araya Nihat Doğan girdi.