GÜNCEL

"Neşeli" başladı "yumruklu" bitti!

Tolga Çevik'in ‘Sen Benim Herşeyimsin’ filminin galası neşeli başladı yumrukların konuştuğu kavga ile sona erdi...

"Neşeli" başladı "yumruklu" bitti! - Sayfa 1

Başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt, Tuna ve Tan Çevik’in paylaştıkları ‘Sen Benim Herşeyimsin’ filminin galası, Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti. Ünlü oyuncuların yoğun ilgi gösterdikleri davette kahkaha eksik olmadı. İyi başlayan gece kavgayla sona erdi.

"Neşeli" başladı "yumruklu" bitti! - Sayfa 2

Filmi izleyen konukların kahkaha ve hüznü bir arada yaşadığı galaya katılanlar arasında Cem Yılmaz, Esra Erol, Ahu Türkpençe, Erdem Yener, Selma Ergeç, Murat Cemcir, Tolga Sarıtaş, Burak Hakkı, Şenay Akay ve Sibel Turnagöl gibi birçok ünlü isim de vardı. Kırmızı halıda muhabirlere poz veren ekip, ardından soruları yanıtladı. Tolga Çevik, “Hepimiz için bir gurur gecesi, çok güzel bir film yaptık. Aile gibi çalıştık. Çok güldük, çok ağladık. Seyirciye de aynısını garanti ediyoruz. Filmde güzel sürprizlerimiz var. Kalbe hitap eden bir film yaptık. Çok güzel bir anımız oldu ailece” dedi.

"Neşeli" başladı "yumruklu" bitti! - Sayfa 3

Filmin yönetmeni Tolga Örnek ise çocuk oyuncuların performansını başarılı bulduğunu dile getirdi: “Tuna ve Tan ile çalışmak benim kariyerimin en mutlu anlarından biriydi. Onların benim gözümün önünde profesyonel birer oyuncuya dönüşmeleri, yetenekleri, heyecanları ve insancıl tavırları kariyerime duyduğum heyecanı tekrar canlandırdı. İkisi de çok özel çocuklar. Fıstık gibi oynadılar.” Film, yarın vizyona girecek.

"Neşeli" başladı "yumruklu" bitti! - Sayfa 4

Filmde kızını bırakıp giden bir anneyi canlandıran Melis Birkan, “Çok güzel çalıştık, samimi bir film çektik. İnşallah seyirci de bizimle aynı şeyi düşünür” dedi.