GÜNCEL

Neredeyse sosyal medyada boşanacaklar!

TRT 1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik ile Gülben Ergen, boşanacaklarının duyulması üzerine sosyal medya üzerinden birbirlerini mesaj vermeye başladı.

Neredeyse sosyal medyada boşanacaklar! - Sayfa 1

TRT 1'in Ana Haberlerini sunan Erhan Çelik ile ünlü sanatçı Gülben Ergen arasındaki evlilik resmi olarak henüz bitmemiş olsa da fiili olarak sona erdi. Erhan Çelik ile Gülben Ergen, boşanacaklarının duyulması üzerine sosyal medya üzerinden birbirlerini mesaj vermeye başladı.

Neredeyse sosyal medyada boşanacaklar! - Sayfa 2

İkilinin birbirleri ile sosyal medya üzerinden mesaj savaşına tutuşmaları, "Neredeyse sosyal medya üzerinden boyanacaklar" yorumlarına neden oldu.

Neredeyse sosyal medyada boşanacaklar! - Sayfa 3

"ABD DÖNÜŞÜ KARAR VERECEĞİM" DEDİ AMA Çelik'in Gülben ile birlikte yaşadıkları evi terkettiğinin duyulması üzerine ilk açıklama Gülben Ergen'den gelmiş ve boyanacakları iddialarıyla ilgili, “Çocukların ara tatilleri var. (Aras, Atlas ve Kuzey) Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika’ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim” demişti.

Neredeyse sosyal medyada boşanacaklar! - Sayfa 4

GÜLBEN'İN AÇIKLAMASINA FENA BOZULDU Gülben Ergen'in 'net olmayan, ancak doğrulayan' bu açıklamasına Erhan Çelik bozulmuş ve Gülben Ergen'den boşanmak için dava açtığını duyurmuştu sosyal medya hesabı üzerinden.