GÜNCEL

Milli Takım şarkıcı için para aldı mı? Estetik itirafı geldi Mustafa Sandal'dan olay açıklamalar

Doğu Demirkol ile yaptığı düet ve EURO 2020 şarkısıyla adından söz ettiren 51 yaşındaki Mustafa Sandal'dan estetik ve milli takım şarkısıyla ilgili itiraf geldi.

Milli Takım şarkıcı için para aldı mı? Estetik itirafı geldi Mustafa Sandal'dan olay açıklamalar - Sayfa 1

Doğu Demirkol ile yaptığı düet ve EURO 2020 şarkısıyla adından söz ettiren 51 yaşındaki Mustafa Sandal'dan estetik ve milli takım şarkısıyla ilgili itiraf geldi.

Milli Takım şarkıcı için para aldı mı? Estetik itirafı geldi Mustafa Sandal'dan olay açıklamalar - Sayfa 2

EURO 2020’de mücadele eden A Milli Futbol Takım hazırladığı Bizim Çocuklar şarkısıyla çok konuşulan sevilen pop şarkıcısı Mustafa Sandal, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye konuştu. Sandal yaşamına dair yaptığı çarpıcı açıklamalarla olay oldu.
1

Milli Takım şarkıcı için para aldı mı? Estetik itirafı geldi Mustafa Sandal'dan olay açıklamalar - Sayfa 3

Sürekli gündemdesin. Önce Doğu Demirkol’la düet, ardından iki reklam filmi, şimdi de milli takım şarkısı... Nasıl bir enerjin var?
Çalışmayı, üretmeyi seviyorum. Daha önce de demiştim; Mustafa Sandal Vol 2.0’ı yaşıyorum. Çalışma azmim ve üretkenliğimin doruk noktasındayım.

Milli Takım şarkıcı için para aldı mı? Estetik itirafı geldi Mustafa Sandal'dan olay açıklamalar - Sayfa 4

50 yaşındasın, asla göstermiyorsun. Estetik harikası mısın?
Estetik mi? Biraz daha yakından bakar mısın (gülüyor)... Estetiğe karşı değilim ama yaptırmadım. Son dönemde çok yaygın olduğu gibi ben de belirli aralıklarla küçük botoks dokunuşları yaptırıyorum, o kadar. Onun dışında gördüğün her şey spor ve dengeli beslenme sonucu Allah’ın bana verdiği bir ödül.