DİZİ DÜNYASI

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci'nin çabaları, Safiye'yi dışarıya çıkarıyor

Masumlar Apartmanı dizisinin merakla beklenen 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Derenoğlu ailesinin evine alışmaya çalışan İnci, zor zamanlar geçireceğe benziyor.

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci'nin çabaları, Safiye'yi dışarıya çıkarıyor - Sayfa 1

Masumlar Apartmanı dizisinin merakla beklenen 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Derenoğlu ailesinin evine alışmaya çalışan İnci, zor zamanlar geçiriyor.Naci ise son kozunu oynuyor ve hiç ummadığı şekilde Safiye'den "Bugün dışarı çıkalım mı?" sözünü duyunca neye uğradığını şaşırdı. 

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci'nin çabaları, Safiye'yi dışarıya çıkarıyor - Sayfa 2

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, salı akşamı 19. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünün ilk fragman yayınlandı. Yeni fragmanda ortalığın epeyce karışacağı gözleniyor. 

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci'nin çabaları, Safiye'yi dışarıya çıkarıyor - Sayfa 3

Masumlar Apartmanı 19. bölüm finalinde Derenoğlu ailesinin evine gelen İnci, pek hoş karşılanmamıştı. Yayınlanan 20. bölüm fragmanında ise Safiye ve Gülben'in, İnci'ye verdiği temizlik eğitimlerinin meyve verdiği görülüyor. Büyük bir heyecanla izlenen Safiye ve Naci aşkında ise durumlar hiçte fena değil. 

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci'nin çabaları, Safiye'yi dışarıya çıkarıyor - Sayfa 4

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Han, İnci'nin ayrılık kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han'dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han'ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman, abisinin ilişkisi için okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında birbirlerine söyledikleri şeyler her ikisinin de canını yakar.