TELEVİZYON

Masterchef setinde koronavirüs kısıtlaması

Dünyayı yakan koronavirüs şoku bu sezon Masterchef Türkiye'yi de vurdu. Geçtiğimiz sezonlarda her hafta farklı 2 yerde dış çekim yapan programda bu sezon dış çekim yapmayacak.

Masterchef setinde koronavirüs kısıtlaması - Sayfa 1

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef Türkiye 3. sezona da bomba gibi başladı. Reyting listelerindeki başarısı ile kanalın yüzünü güldüren Masterchef'e gelen koronavirüs engeli sosyal medyanın da konusu oldu.

Masterchef setinde koronavirüs kısıtlaması - Sayfa 2

Ekranların en çok sevilen ve seyredilen yarışmacı Masterchef Türkiye 3. sezonu ile şu sıralar TV8 ekranlarında fırtınalar estiriyor. Haftanın 6 günü yayınlanan yarışma, reyting listelerindeki zirveyi kimseye bırakmıyor.

Masterchef setinde koronavirüs kısıtlaması - Sayfa 3

Deneyimli ve fenomen şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jürisi olduğu programda birbirinden yetenekli ve farklı 16 yarışmacı en iyi lezzet için kıyasıya yarışıyor.

Masterchef setinde koronavirüs kısıtlaması - Sayfa 4

Dünyada birçok programı zor durumda bırakan koronavirüs bu sezon Masterchef Türkiye'yi de vurdu. Geçtiğimiz sezonlarda her hafta farklı 2 yerde dış çekim yapan programda bu sezon dış çekim yapmayacak.