TELEVİZYON

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını sattı!

MasterChef yarışmacılarından Güzide Mertcan program süresince sürekli 7 milyon TL’lik eviyle gündeme geldi. Daha önce yapılan yorumlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Güzide villasını sattığını açıkladı.

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını sattı! - Sayfa 1

MasterChef yarışmacılarından Güzide Mertcan’ın lüks evi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Uzun süre yarışmadaki performansından çok evi ile gündemde yer alan Güzide "Evi sattık. Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev!" diyerek şu açıklamaları yaptı:

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını sattı! - Sayfa 2

‘Keşke satmasaydım’ demeyeceğim, biz bu evde 4 – 4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim.

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını sattı! - Sayfa 3

Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor.

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını sattı! - Sayfa 4

Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya tanışmayı düşünüyoruz.