GÜNCEL

Kocamın Nişanlısı izleyiciyi kahkahaya boğuyor

Usta tiyatro oyuncuları Ferdi Merter’in yönetmenliğini ve Sadık Şendil’in yazarlığını yaptığı komedi türündeki tiyatro oyunu “Kocamın Nişanlısı” izleyicisiyle buluştu.

Kocamın Nişanlısı izleyiciyi kahkahaya boğuyor - Sayfa 1

Usta tiyatro oyuncuları Ferdi Merter’in yönetmenliğini ve Sadık Şendil’in yazarlığını yaptığı komedi türündeki tiyatro oyunu “Kocamın Nişanlısı” izleyicisiyle buluştu. Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen oyunun galasına seyircilerin ilgisi oldukça yoğun oldu.

Kocamın Nişanlısı izleyiciyi kahkahaya boğuyor - Sayfa 2

Başrollerini Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Arzu Yanardağ gibi isimlerin paylaştığı oyunun galasına katılım oldukça renkli oldu. Salonu dolduran izleyiciler arasında Survivor yarışmasında ki takım arkadaşı Tuğba Özay’ı desteklemeye gelen Nagihan Karadere ve Semih Öztürk’de vardı. Ayrıca oyuncuları usta tiyatrocularda desteklemeye gelerek bu özel gecede yalnız bırakmadı.

Kocamın Nişanlısı izleyiciyi kahkahaya boğuyor - Sayfa 3

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı “Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyununun konusu ise şöyle : Bir akşam Çetin bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır.”

Kocamın Nişanlısı izleyiciyi kahkahaya boğuyor - Sayfa 4

Oyunun finalinde ise izleyiciyi Mehmet Çepiç ve İpek Tenolcay’ın sürpriz yakınlaşması bekliyor.