GÜNCEL

Kemal Sunal reklamı hem güldürdü hem duygulandırdı

Sinemamızın unutulmaz komedi oyuncusu Kemal Sunal, vefatının 20 yıl sonra Ziraat Bankası'nın reklamıyla izleyicinin karşısına çıktı. Çok konuşulan Kemal Sunal'lı reklam filmi sosyal medyayı ikiye böldü.

Kemal Sunal reklamı hem güldürdü hem duygulandırdı - Sayfa 1

Koronavirüs salgını ve doğal felaketler nedeniyle geçtiğimiz sene acılarla dolu bir yıl oldu. Dünyanın içinde bulunduğu zor zamanlara inat rahmetli usta sinema oyuncusu Kemal Sunal 2021’de Türkiye’ye #SenHepGülümse dedi. Plastik makyajla Kemal Sunal’a benzetilen Gaziantepli sanatçı Mehmet Kurt’un oynadığı reklam filminde tebessüme vurgu yapıldı. Bilgisayar efektlerinden de yararlanılan filmi sosyal medyada beğenen de oldu, beğenmeyen de. 

Kemal Sunal reklamı hem güldürdü hem duygulandırdı - Sayfa 2

Ziraat Bankası, 2021 yılı için hazırladığı #SenHepGülümse başlıklı reklam filminde Kemal Sunalı oynattı.

Kemal Sunal reklamı hem güldürdü hem duygulandırdı - Sayfa 3

İki buçuk saat süren makyajla Kemal Sunal'a birebir benzetilen oyuncu Mehmet Kurt, “Kemal Sunal’ı canlandırmak benim için onur ve gururdur. Öyle usta bir ismi canlandırıyordum ki, hata yapmaktan korktum. O yüzden çok sade ve temiz oynamaya çalıştım” dedi.

Kemal Sunal reklamı hem güldürdü hem duygulandırdı - Sayfa 4

Bazı kullanıcılardan kimi  "Güzel bir an yaşattı yine güldürdü sağ olsun." dedi, kimi de "Gülmek temalı reklam da ağlayan bir ben miyim?" diye sordu.