DİZİ DÜNYASI

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme seyirciyi üzen haber geldi

Kanal D'de Cansu Dere,Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi için seyirciyi üzen bir haber geldi.

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme seyirciyi üzen haber geldi - Sayfa 1

Kanal D'de Cansu Dere,Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi için seyirciyi üzen bir haber geldi.

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme seyirciyi üzen haber geldi - Sayfa 2

Henüz tanıtımlarıyla dahi herkesin merakını çeken Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarının yüzünü güldüren bir yapım oldu. Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve birbirinden ünlü isimleri bünyesinde bulunduran Sadakatsiz, çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında kısa sürede yerini aldı. 

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme seyirciyi üzen haber geldi - Sayfa 3

Seyircinin tam puan aldığı Sadakatsiz'de her şey yolunda giderken geçtiğimiz günlerde seti vuran koronavirüs, talihsiz olayları peşinden getirdi. Sadakatsiz'de Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen, mutasyonlu virüse yakalandı, hastaneye kaldırıldı.

Kanal D'deki Sadakatsiz dizisi için flaş gelişme seyirciyi üzen haber geldi - Sayfa 4

Burak Sergen hastanede tedavi görürken dizide Derin karakterine hayat veren Melis Sezen ve dizinin çocuk oyuncusu Alp Akar da koronavirüse yakalandı. Genç oyuncular evde karantina altına alındı ve Sadakatsiz ekibi sete çıkamadı. 

3