GÜNCEL

İşte Yasak Elma'nın kamera arkasındaki gerilim! Herkes diken üstünde

Yeni sezonun dört gözle beklenen dizilerinden biri de şüphesiz Yasak Elma... Talat Bulut'un adının karıştığı taciz iddialarının ardından dizi hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Peki kamera arkasında şu sıralar ne yaşanıyor?

İşte Yasak Elma'nın kamera arkasındaki gerilim! Herkes diken üstünde - Sayfa 1

Yasak Elma yeni sezonun dört gözle beklenen en büyük dizilerinden birisi. Seyirci yeni sezon bölümleri için gün sayıyor. Şu sıralar Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri için çalışmalar başladı. Fakat set çalışanları ve oyuncular huzursuz...

İşte Yasak Elma'nın kamera arkasındaki gerilim! Herkes diken üstünde - Sayfa 2

Dizinin başrollerinden olan Talat Bulut'un set çalışanı genç kızı taciz ettiği haberlerinin ardından ortalık iyice karışmış, genç kızın şikayeti üzerine olay mahkemeyeme taşınmıştı. Bu durum başta set çalışanları olmak üzere herkesi derinden sarsmıştı.

İşte Yasak Elma'nın kamera arkasındaki gerilim! Herkes diken üstünde - Sayfa 3

Savcılığın takipsizlik kararından sonra ise taciz iddialarından aklanan Talat Bulut tekrar dizi setine dönmüş ve çekimler kaldığı yerden devam etmişti. Fakat her şey yolunda gibi görünse de kamera arkasında yaşanan çok tedirgin edici. Yasak Elma dizi setinde yaşanan gerginlikleri Mesut Yar yazdı.

İşte Yasak Elma'nın kamera arkasındaki gerilim! Herkes diken üstünde - Sayfa 4

DİZİ SETİNDE HERKES GERGİN: Her ne kadar set başlamış, çekimlere oyuncular geliyor olsa da sezon arasında ortaya çıkan dizi setinde Talat Bulut’la ilgili taciz iddiası ve soruşturmanın takipsizlik kararı, herkesi germiş durumda.