GÜNCEL

İçimdeki Fırtına ne zaman başlıyor... Dizide kim kimdir?..

Star TV'nin yeni dizisi İçimdeki Fırtına, Cumartesi akşamı başlıyor...

İçimdeki Fırtına ne zaman başlıyor... Dizide kim kimdir?.. - Sayfa 1

Star TV'nin yeni dizisi İçimdeki Fırtına, Cumartesi akşamı başlıyor... Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan’ın paylaştığı İçimdeki Fırtına'da düşman iki kardeşin yürüdüğü, geri dönüşü olmayan yol anlatılacak...

İçimdeki Fırtına ne zaman başlıyor... Dizide kim kimdir?.. - Sayfa 2

EZGİ KARA (Merve Boloğur) Güzel, akıllı, başarılı bir kız genç kız olan Ezgi Kara genç yaşında Deran Holding’in ürün müdürü olmasına rağmen istediği pozisyonda değildir. Baba bir anne ayrı kız kardeşi Deniz gibi kostüm tasarım alanında yükselmek ve Deran Holding’in tasarım departmanın başına geçmek istemektedir. İlk gördüğü anda aşık olduğu Emre Bademli’nin kardeşi Deniz’i seçmiş olması, üstelik kısa zamanda evlenmeyi planlaması Ezgi’nin sert tabiatını daha da keskinleştirmiştir. İstediği her şey için mücadele etmeye alışkın olan Ezgi’nin hayatta Emre’nin sevgisi kadar istediği hiçbir şey yoktur. Emre için amansız bir mücadeleye girişecektir.

İçimdeki Fırtına ne zaman başlıyor... Dizide kim kimdir?.. - Sayfa 3

EMRE BADEMLİ (Yusuf Çim) Perihan Bademli’nin tek başına büyüttüğü her şeyden kıymetli oğludur. Daha annesinin karnındayken bir kalp krizi sonucu kaybettiği babasını hiç tanımamış olan Emre, babasından miras kalan Deran Holding hisselerine sahip çıkmak, yönetici olmak için yetiştirilmiştir. Oysa Emre’nin bu tür hevesli yoktur. Yakışıklı, iyi niyetli, hayatta hiç zorluk görmemiş olan Emre’nin tek kararlı olduğu şey sevdiği kız olan Deniz’le annesine rağmen evlenmektir. Emre henüz çok gençtir. Hayatta istediği şeyler için vermek zorunda kalabileceği mücadeleler hakkında bilgisizdir. Bunları öğrendiği gün ise iş işten geçmiş olacak, Emre kendi hatalarının bedelini misliyle ödeyecektir.

İçimdeki Fırtına ne zaman başlıyor... Dizide kim kimdir?.. - Sayfa 4

DENİZ KARA (Gizem Karaca) Deniz kız kardeşi Ezgi’nin nerdeyse tam tersi bir tabiata sahiptir. Kolay sevinen, azla yetinen, yumuşak başlı bir kız olan Ezgi hayatının ilk sekiz yılını Ezgi ile ayrı yumurta ikizi oldukları yalanına inanarak geçirmiştir. Sekiz yaşında Nermin’in öz annesi olmadığını öğrenen Deniz, anne bildiği insanın tüm sevgisini öz çocukları Ozan ve Ezgi’ye vermesini doğal kabul etmiş; kardeşleri Ezgi ve Ozan’a her koşulda bağlılık duymaya devam etmiştir. Deniz, Ezgi’nin istediği kabiliyete, mesleğe ve Ezgi’nin uğruna her şeyi yapacağı Emre’ye sahiptir. Her geçen gün arası bozulmakta olan Ezgi’nin öfkesini geçici, Emre’nin annesi Perihan’ın tehditlerini ise zararsız görmektedir. Emre’nin kendisini sevmesinin yeterli olduğunu sanan bu saf kız ateşle imtihan edilecek, hayatı hiç ummadığı şekilde sonlanacaktır.