GÜNDEM

Hazal Kaya'dan oğlu Fikret Ali ile ilk paylaşım!

Oyuncu Hazal Kaya, doğum sonrası ilk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Kaya, Fikret Ali'nin yüzüne kalp emojisi koyarak oğlunu göstermedi.

Hazal Kaya'dan oğlu Fikret Ali ile ilk paylaşım! - Sayfa 1

Oyuncu Hazal Kaya, doğum sonrası ilk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Doğum yaptıktan sonra yattığı hastane odasına dair de fotoğraflar da paylaşan Hazal Kaya, bir de not düştü:

Hazal Kaya'dan oğlu Fikret Ali ile ilk paylaşım! - Sayfa 2

"Doğum ne zaman diye soranlara, dokuz ay boyunca 'İşte 37. haftadan itibaren bekliyoruz, 18 Kasım’a denk geliyor' dedim. Aynı gün İtalyan Lisesi’nde mezuniyetimizin 10. Yıl kutlaması vardı,yine soranlara 'tabii ki oradayım' dedim. Ama Fikocum sürpriz yapmayı hep sevdi, tahmin etmeliydim. 

Hazal Kaya'dan oğlu Fikret Ali ile ilk paylaşım! - Sayfa 3

Gecenin bir vakti sancım başladı ama daha birkaç günümüz var gibiydi. Öğlene doğru anlaşıldı ki öyle bir vaktimiz yok. Hamileliğimi de böyle aniden, çok alakasız bir sebeple acilde öğrenmiştim. Neyse... Bu sürpriz sever arkadaş 18 Kasım’da böyle katıldı hayatımıza. 

Hazal Kaya'dan oğlu Fikret Ali ile ilk paylaşım! - Sayfa 4

Aşkımız çok büyük şimdi tarif etmem mümkün değil, yazarken gözlerim doluyor. Çocuk sahibi olmakla ilgili söylenen bütün klişeler de doğruymuş..."