GÜNDEM

Halk TV'nin patronundan İstanbul Boğazı'na nazır kaçak inşaat! Ekrem İmamoğlu seyrediyor

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'nun, Sarıyer'de İstanbul Boğazı manzaralı villasında kaçak inşaat yaptığı ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tüm şikayetlere rağmen sessiz kaldı. Kaçak inşaat sürüyor...

Halk TV'nin patronundan İstanbul Boğazı'na nazır kaçak inşaat! Ekrem İmamoğlu seyrediyor - Sayfa 1

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'nun, Sarıyer'de İstanbul Boğazı manzaralı villasında kaçak inşaat yaptığı ortaya çıktı.
Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörünüm Bölgesi Sınırları içerisinde yer aldığı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nden izin alınmadan hiçbir işlemin yapılamayacağı için gözler İBB'ye çevrildi.

Halk TV'nin patronundan İstanbul Boğazı'na nazır kaçak inşaat! Ekrem İmamoğlu seyrediyor - Sayfa 2

Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu, Haziran 2021'de sit alanı olarak kabul edilmiş bir mekanda, kıyı kenar şeridini ihlal eden bir iş yeri inşa edip; mekanın açılışına CHP'den üst düzey isimleri davet etmişti. Mahiroğlu, bir yıllık aradan sonra yine 'kaçak yapı' skandalıyla gündeme geldi. 

Halk TV'nin patronundan İstanbul Boğazı'na nazır kaçak inşaat! Ekrem İmamoğlu seyrediyor - Sayfa 3

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'Düzenli maaş alıyorlar' diye suçladığı medya kurumlarından Halk TV'nin sahibi Mahiroğlu'nu bu kez mahalleli 'Boğaza nazır kaçak inşaat yapıyor" diye şikayet etti.

Halk TV'nin patronundan İstanbul Boğazı'na nazır kaçak inşaat! Ekrem İmamoğlu seyrediyor - Sayfa 4

Cafer Mahiroğlu'nun yeni kaçak inşaatının adresi ise İstanbul'un Sarıyer ilçesi olarak kayıtlara geçti. Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileri, kaçak kat hakkında gazetecilerin sorularına cevap vermedi.