GÜNDEM

Gazetecilerden provokatör muhabire büyük tepki!

Basın toplantısında iki bakana İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili provoke edici sorusu nedeniyle muhabir Musab Turan'a gazetecilerden tepki yağdı.

Gazetecilerden provokatör muhabire büyük tepki! - Sayfa 1

Barış Yarkadaş: "Bunca yıllık gazeteciyim, bir meslektaşımın böyle bir "soru" sorduğuna ve yorum yaptığına şahit olmadım. AA muhabiri, açıkça operasyona soyunmuş. Bu arkadaş, AA'ya nasıl girdi? Bundan sonra yerinde kalacak mı, doğrusu merak ediyorum. Yaptığı iş gazetecilik değil kesinlikle..."

Gazetecilerden provokatör muhabire büyük tepki! - Sayfa 2

İbrahim Karagül: "FETÖ'nün kamikazedesi. İntihar bombacısı bunlar. Patlatılacakları yer ve zamanı beklerler. Haşhaşi'ler suikastçidir, ilk intihar eylemcileridir. Fetö onu taklit eder. Talimat verilmiş. Pis bir oyun bu. Bakalım başka nerelerde kendilerini patlatacaklar." 

Gazetecilerden provokatör muhabire büyük tepki! - Sayfa 3

Cem Küçük: "FETÖ’nün bitmediğini FETÖ’cü muhabir üzerinden gördük. Talimatla Rusya’nın Ankara büyükelçisini öldüren FETÖ’cüyle Musab Turan aynı örgütün elemanları. Ama kazanamayacaklarını biliyorlar."

Gazetecilerden provokatör muhabire büyük tepki! - Sayfa 4

Erem Şentürk: "Hiçbir muhabir basın toplantısında telefonuyla video kaydı yapmaz. Musab Turan intihar etmek için 10 sene bekleyenlerden, Kime kiralandığı belli olmayan bu şovmen gizlediği telefonla video çekerek planlı şov yaptı. Mustafa VARANK da bu canlı bombayı yerinde imha etti."