GÜNCEL

FOX'u krize sokan dizi! Set durdu oyuncular eylem yapıyor

FOX'un iddialı dizilerinden biri olan ve 48. bölümü ile sezon finali yapan dizi Savaşçı hakkında ortaya çıkan iddialar bitmek bilmiyor.

FOX'u krize sokan dizi! Set durdu oyuncular eylem yapıyor - Sayfa 1

İzleyici Fox TV’deki Savaşçı dizisinin yeni sezonunu heyecanla beklerken gelen iddialar çok şaşırtıcı! Üçüncü sezon çekimlerine başlanan Savaşçı dizisinin ekibinin setinde ödeme krizi nedeniyle ikinci kez iş durdurma eylemi yapıldığı iddia edildi.

FOX'u krize sokan dizi! Set durdu oyuncular eylem yapıyor - Sayfa 2

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu ve Fırat Albayram gibi ünlü oyuncuların paylaştığı dizi ekibi, sekiz bölümlük ücretlerini alamadıkları için önceki hafta 5 gün boyunca işi durdurmuş ve Eskişehir’den İstanbul’a dönmüştü.

FOX'u krize sokan dizi! Set durdu oyuncular eylem yapıyor - Sayfa 3

Ancak iki bölüm ödeme aldıktan sonra işbaşı yapan oyuncuların, yeni sezonun ilk bölümün çekimlerini bitirdikten sonra kalan 7 bölüm ücretleri için bir kez daha işi durdurduğu öne sürüldü.

FOX'u krize sokan dizi! Set durdu oyuncular eylem yapıyor - Sayfa 4

Öte yandan Medyatava'nın iddiasına göre, ‘Savaşçı’yla ilgili gündeme gelen bir diğer iddia ise sette ödeme krizi yüzünden değil, senaryoda yapılan değişiklikler yüzünden çekimlere ara verildiği yönünde…