GÜNCEL

Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu üniversiteden ev arkadaşı çıktı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu ile Fatih Portakal üniversiteden ev arkadaşı çıktı.

Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu üniversiteden ev arkadaşı çıktı - Sayfa 1

Üniversite yıllarında ev arkadaşı olan ikilinin yıllar önce çekilen fotoğrafları yeniden gündeme geldi. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu ile Fatih Portakal, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu. Aynı bölümde okuyan ikili o dönemde bir süre aynı evi paylaştı.

Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu üniversiteden ev arkadaşı çıktı - Sayfa 2

Ekrem İmamoğlu, CHP'den Beylikdüzü'ne belediye başkanı olduğu dönemde onu ilk ziyarete gidenlerden biri Fatih Portakal olmuştu. İmamoğlu ile Portakal makamda hatıra fotoğrafı çektirmişti. Bugün o fotoğraflar sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne seçildiğinde Fatih Portakal İmamoğlu'nu makamında ziyaret etmiş ve eski günleri yad etmişlerdi.

Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu üniversiteden ev arkadaşı çıktı - Sayfa 3

İmamoğlu Fatih Portakal'a üniversite yıllarından kalma birlikle çektikleri bir fotoğrafı hediye etmiş fotoğrafı görünce Portakal duygulanmıştı.

Fatih Portakal ve Ekrem İmamoğlu üniversiteden ev arkadaşı çıktı - Sayfa 4

Ekrem İmamoğlu o görüşme esnasında ''Fatih Portakal, üniversitede oda arkadaşlığı yaptığım değerli bir dostumdur. Kendisiyle dostluğumuz yıllardır devam ediyor” açıklamasında bulunmuştu.