GÜNCEL

Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı

Star TV'nin Cumartesi günleri ekrana gelen sevilen dizisi Erkenci Kuş'un kadrosuna, yenilenecek konsept için 5 yeni oyuncu birden dahil oldu.

Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 1

Star TV'nin Cumartesi günleri ekrana gelen sevilen dizisi Erkenci Kuş'un kadrosuna, yenilenecek konsept için 5 yeni oyuncu birden dahil oldu.

Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 2

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in bulunduğu Erkenci Kuş dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor. İzleyenleri de etkileyecek olan gelişmelerden en önemlisi, dizinin 40. bölümden itibaren bambaşka bir konseptle ekrana gelecek olması. Yaz boyunca sezon finali yapmadan ekranlarda olacak olan dizide, 1 yıllık zaman aşımı sonrası yaşananlar ekrana taşınacak.

Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 3

Hal böyle olunca yapım ekibi, dizinin yeni bölümlerinde oynaması için ana kadroya 5 oyuncu birden dahil etti. Dahil olan isimlerin yanı sıra reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin sevenlerinin, bu değişikliğe nasıl tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan kadroya Sevinç Erbulak, Ahmet Somers, Aliye Uzunatağan, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Gümülcinelioğlu dahil oldu. Peki kimdir bu oyuncular?

Erkenci Kuş dizisi komple değişiyor! 5 bomba oyuncu kadroya katıldı - Sayfa 4

Sevinç Erbulak kimdir? 1975 doğumlu tiyatro oyuncusudur. Tiyatrocu bir anne (Füsun Erbulak) ve babanın (Altan Erbulak) kızıdır. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de oynamaktadır. Epsilon Yayınları'ndan 2002 yılında "Gözünü kırpma, düşerim" adlı kitabı çıkmıştır. Avukat Dalin Midyat ile evliliğinden 2006 yılında Zeynep Kavin adını verdiği kızı dünyaya gelmişti.