GÜNCEL

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..

Erdoğan Demirören ölüm haberi şok etti. Peki Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören kimdir çocukları Meltem Demirören, Tayfun Demirören ve Yıldırım Demirören hakkında neler biliyoruz. Demirörenlerin gözdesi ise torun Yelda...

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı.. - Sayfa 1

Hürriyet, Milliyet, CNN Türk ve Kanal D gibi Türkiye'nin en büyük medyasının sahibi olan Erdoğan Demirören beklenmedik ölüm haberi ile eşi ve ailesini de şoke etti. Peki Erdoğan Demirören kimdir eşi Tülin Demirören ile kaç çocukları oldu? Erdoğan Demirören'in az bilinen oğlu ve Hürriyet'e patron olan kızı Meltem Demirören ile birlikte işte Erdoğan Demirören ailesi;

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı.. - Sayfa 2

ERDOĞAN DEMİRÖREN NERELİ : Erdoğan Demirören aslen Bursalı. 28 Ağustos 1938’de Bursa’nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen Erdoğan Demirören, orta öğretimini Saint Benoit Lisesi’nde tamamladı. 1956-1957 döneminde Beşiktaş ve Emniyet’te profesyonel futbolcu olarak yer alan Erdoğan Demirören, 1957’de babası Şükrü Demirören'i kaybedince iş hayatına girdi.

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı.. - Sayfa 3

Sirkeci’de oto yedek parça ithalatı ve pazarlaması yapan aile şirketi “Kolaylık Oto”nun başına geçen Erdoğan Demirören patron olduğunda henüz 19 yaşındaydı. Yıl 1971 olduğunda Erdoğan Demirören gaz işine girmiş ve ilk gaz şirketini satın almıştı. Demirören'in bu yatırımı onu en zenginler ligine taşıdı.

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı.. - Sayfa 4

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İN EŞİ VE ÇOCUKLARI : Erdoğan Demirören'in eşinin adı Tülin Demirören. Erdoğan Demirören ve eşinin bu evlilikten 2 oğlu 1 kızı var. Erdoğan Demirören'in çocuklarının isimleri Meltem Demirören, Yıldırım Demirören ve Tayfun Demirören'dir.