GÜNCEL

Diriliş Ertuğrul bombası sızdı! Efsane oyuncu diziye geri dönüyor

TRT 1'in reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul bombası patladı! Geçen dönem diziye veda eden Gündoğdu Bey'i canlandıran oyuncu Kaan Taşaner diziye geri mi dönecek?

Diriliş Ertuğrul bombası sızdı! Efsane oyuncu diziye geri dönüyor - Sayfa 1

TRT'1'in reyting rekoru kıran ve çarşamba akşamlarının açık ara farkla en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul hakkında ortaya atılan bir iddia dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Diriliş Ertuğrul bombası sızdı! Efsane oyuncu diziye geri dönüyor - Sayfa 2

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu Bey karakteriyle ekrana gelen oyuncu Kaan Taşaner, senaryo gereği diziden ayrılmıştı ve vedası günlerce konuşulmuştu.

Diriliş Ertuğrul bombası sızdı! Efsane oyuncu diziye geri dönüyor - Sayfa 3

GERİ DÖNÜŞ SİNYALİNİ VERDİ Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde gazetecilerle sohbet eden Kaan Taşaner, “Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz” diyerek sürpriz bir açıklama yaptı.

Diriliş Ertuğrul bombası sızdı! Efsane oyuncu diziye geri dönüyor - Sayfa 4

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU: Dragos’un Ertuğrul Bey’i öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine yine kendisi tarafından bozulmuştu. Ertuğrul Bey’i hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı.