GÜNDEM

Deprem paylaşımı büyük tepki çekti! Berna Laçin kimdir, aslen nereli?

Elazığ depremi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı çirkin paylaşımlarla konuşulan ve hakkında soruşturma açılan oyuncu Berna Laçin kimdir?

Deprem paylaşımı büyük tepki çekti! Berna Laçin kimdir, aslen nereli? - Sayfa 1

Depreme yönelik sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan oyuncu Berna Laçin depremin şiddetinin yanlış aktarıldığını iddia ederek,  "Bakın, yabancı kaynaklardan kontrol edelim daha yüksek verir, hatta birazdan 6.8 (6.89 aslında 6.9) indirilerek söylenir , bekleyin görün hep aynı. Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" dedi.Sözleri büyük tepki çeken ve hakkında soruşturma açılan Berna Laçin kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Deprem paylaşımı büyük tepki çekti! Berna Laçin kimdir, aslen nereli? - Sayfa 2

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleşmiştir.

Deprem paylaşımı büyük tepki çekti! Berna Laçin kimdir, aslen nereli? - Sayfa 3

Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

Deprem paylaşımı büyük tepki çekti! Berna Laçin kimdir, aslen nereli? - Sayfa 4

Aynı yıllarda Kenter Tiyatrosu'nda ''Şafak Yıldızları" oyunuyla profesyonel tiyatrocu oldu. 1990 yılında şehir tiyatrosundayken televizyon hayatına da başladı.