GÜNCEL

Demet Akalın-Okan Kurt formaliteden mi boşandı? İlk açıklama

BEYKOZ'daki villasına Okan Kurt'un borçları nedeniyle haciz geldikten sonra eşiyle 2 dakikada tek celsede boşanan Demet Akalın, 'formaliteden boşandılar' iddialarına cevap verdi.

Demet Akalın-Okan Kurt formaliteden mi boşandı? İlk açıklama - Sayfa 1

BEYKOZ'daki villasına Okan Kurt'un borçları nedeniyle haciz geldikten sonra eşiyle 2 dakikada tek celsede boşanan Demet Akalın, 'formaliteden boşandılar' iddialarına cevap verdi.

Demet Akalın-Okan Kurt formaliteden mi boşandı? İlk açıklama - Sayfa 2

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulanmıştı. Boşanma kararı alan Demet Akalın ile Okan Kurt, Salı günü Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede boşandı.

Demet Akalın-Okan Kurt formaliteden mi boşandı? İlk açıklama - Sayfa 3

'FORMALİTEDEN BOŞANIYORLAR' DEDİKODUSU: Eşi Okan Kurt'un şirketinin borçları nedeniyle ünlü çiftin Beykoz'da villasına haciz gelmiş ve evdeki eşyalar kamyona yüklenerek götürülmüştü. Haciz konusunda ise Okan Kurt'un Beykoz'daki villasının bir odasını ofis olarak kullandığı iddia edilmişti. Demet Akalın ve Okan Kurt'un jet hızında boşanması, sosyal medyada 'formaliteden boşanıyorlar' dedikodusunun yayılmasına neden oldu.

Demet Akalın-Okan Kurt formaliteden mi boşandı? İlk açıklama - Sayfa 4

DEMET AKALIN SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ: Müzisyen ve sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin 'Demet Akalın formaliteden boşanıyor diyenler için öyle bir durum artık yok. Araç, tapu, banka hesapları kimin üzerine ise haciz o kişiye gider. Eşinin borcundan dolayı kişinin kendine ait olan mal varlığına kanun gereği el konulamıyor' şeklindeki tweet'ine Demet Akalın cevap yazdı.