GÜNCEL

Cem Yılmaz tüm ekibi topladı... Şampiyonlar Ligi kadrosu...

Cem Yılmaz, Arif V 216 filminde rol alacak oyuncuları bir araya getirdi... Özkan Uğur, “Şampiyonlar ligi kadrosu oldu. Güzel bir ekip oluşturduk” dedi...

Cem Yılmaz tüm ekibi topladı... Şampiyonlar Ligi kadrosu... - Sayfa 1

Cem Yılmaz, yeni filmi Arif V 216'nın oyuncularını önceki gün bir araya getirdi. Toplantıya katılanlar arasında Özkan Uğur, Zafer Algöz, Mert Fırat ve Seda Bakan’ın yanı sıra Ediz Hun da vardı.

Cem Yılmaz tüm ekibi topladı... Şampiyonlar Ligi kadrosu... - Sayfa 2

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda çekim planını heyecanlı şekilde anlatan Yılmaz, esprileriyle ekibi güldürdü. Kahkahalar arasında sona eren toplantının ardından mekandan ayrılan oyuncular, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cem Yılmaz filmi anlatırken bir an olsun yerine oturmadı.

Cem Yılmaz tüm ekibi topladı... Şampiyonlar Ligi kadrosu... - Sayfa 3

KENDİNİ OYNAYACAK Ediz Hun, filmde kendisini oynayacağını söyledi. Daha önce birkaç komedi filminde rol aldığını belirten usta oyuncu, “Ama ben burada Ediz Hun’u oynuyorum” dedi. Hun, sözlerine şöyle devam etti: “Cem Yılmaz, mükemmel bir insan. Onunla çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım. Filmin çok güzel bir senaryosu var. Şimdi de bazı detayları görüştük. Çekimler yaklaşık 2,5 ay sürecek. Her şey yolunda.”

Cem Yılmaz tüm ekibi topladı... Şampiyonlar Ligi kadrosu... - Sayfa 4

BEN ÇAPKIN DEĞİLİM Cem Yılmaz, çıkışta sorular üzerine şöyle konuştu: “Bugün çok güzel bir toplantı yaptık. Abimiz Ediz Hun da bizi ziyaret etti. Yapmaya çalıştığımız, Türk sinemasıyla ilgili köklü bir geleneği devam ettirmek. Bizim için eski-yeni diye bir şey yok, güzel-çirkin var ve biz de güzeli yapmaya çalışıyoruz.” Ünlü komedyen, Meryem Uzerli’nin sosyal medya üzerinden yaptığı “Cem Yılmaz’ın oğluna talibim” açıklaması sorulunca “İnsan gururlanıyor tabii ki. Küçük Lara’yı her zaman evimizde misafir etmek isteriz” dedi. “Çapkınlık konusunda Kemal için ‘babasının oğlu’ diyebilir miyiz?” sorusuna “Arkadaşlar ben çapkın biri değilim” yanıtını veren Yılmaz, adının aşk dedikodularına karıştığı Merve Çağıran’la ilgili soruları ise gülerek yanıtsız bıraktı.