GÜNCEL

Cansu Dere 'Anne' dizisini ve kendini anlattı...

Star TV'nin sevilen dizisi Anne'nin başarılı oyuncusu Cansu Dere, Anne dizisini neden kabul ettiğini ve pişman olup olmadığını anlattı...

Cansu Dere 'Anne' dizisini ve kendini anlattı... - Sayfa 1

Anne dizisiyle setlere geri dönüş yapan ve yıldızını iyice parlatan Cansu Dere, uzun bir aradan sonra Anne dizisini neden kabul ettiğini, ve özel hayatının bilinmeyenlerini InStyle dergisine anlattı... Cansu Dere, "Aşırılıktan hoşlanmam. Fazla soru sorulmasını, samimi olmayı sevmem. Çabuk kaynaşmam. Sabrım sınırlıdır. Dengeli ve ciddi olmayı severim", dedi.

Cansu Dere 'Anne' dizisini ve kendini anlattı... - Sayfa 2

Anne dizisini neden kabul ettiği sorulan Cansu Dere, şöyle konuştu: "Farklılık iyidir, geliştirir. Çok fazla senaryo okuduğum bir dönemdi, ister istemez birbirine benzeyen, yakın hikayeler vardı. Anne bir Japon formatı, önce diziyi seyrettim sonra da senaryoyu okudum. Ve çok etkilendim. Dediğiniz gibi hem daha önceki işlerimden hikaye olarak farklıydı hem de Zeynep karakterinin sıkışmışlığı, yol boyunca değişimi beni heyecanlandırdı. O yüzden de karar vermekte pek zorlanmadım."

Cansu Dere 'Anne' dizisini ve kendini anlattı... - Sayfa 3

Anne dizisinin bugüne kadar rol aldığı dizilerden farkı sorulan Cansu Dere, "Sonuç olarak içinde olmaktan, çalışmaktan çok mutlu olduğum bir iş oldu, iyi ki oldu. Daha önceki kıymetli işlerim içinde iyi ki yaptım demiştim, şimdi de aynı şeyi hissediyorum. İnsanın aldığı karardan ve sorumluluklardan pişman olmaması ve mutlu olması tarifsiz bir his" diye konuştu.

Cansu Dere 'Anne' dizisini ve kendini anlattı... - Sayfa 4

Proje seçimlerinde titiz davrandığını anlatan güzel oyuncu, “Her karar bir risk taşır. Seçimlerimden pişman olmamak, sonuçlarından mutlu olmak çok gurur verici gerçekten”, dedi.