GÜNCEL

Bu sezon tam 35 dizi yayından kaldırıldı...

Ağustos 2016-1 Mayıs 2017 arasında TRT1, Show TV, Kanal D, atv, Fox TV, Star TV’de ekrana gelen 35 dizi yayından kaldırıldı. En çok dizi yayından kaldıran kanal Fox TV, onun hemen ensesinde Star TV duruyor.

Bu sezon tam 35 dizi yayından kaldırıldı... - Sayfa 1

Geçtiğimiz sezonu ağustos ayında Bodrum Masalı’yla açtık. Onlarca dizi yayına girdi, bazıları ses getirdi, kimisinin ise ne zaman yayına girip çıktığını anlamadık bile! Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, yayından kaldırılan diziler ve devam edenlerin geleceğini yazdı...

Bu sezon tam 35 dizi yayından kaldırıldı... - Sayfa 2

YAYINDAN KALDIRMA REKORTMENİ: FOX TV Ağustos 2016-1 Mayıs 2017 arasında TRT1, Show TV, Kanal D, atv, Fox TV, Star TV’de ekrana gelen 35 dizi yayından kaldırıldı. En çok dizi yayından kaldıran kanal Fox TV, onun hemen ensesinde Star TV duruyor.

Bu sezon tam 35 dizi yayından kaldırıldı... - Sayfa 3

EN İSTİKRARLI YENİ DİZİ: İÇERDE... Bu sezon başlayıp reyting listesinde zirveye oturan ve aylarca birinciliğini koruyan dizi sayısı az. İçerde, Aşk ve Mavi, Anne, Kalbimdeki Deniz. Ancak Anne, Aşk ve Mavi ve Kalbimdeki Deniz zaman zaman yerini başka dizilere bırakıyor. İçerde sadece ilk bölümünde ve 17 Nisan’da zirveyi bıraktı. En istikrarlı yeni dizi o nedenle İçerde...

Bu sezon tam 35 dizi yayından kaldırıldı... - Sayfa 4

REYTİNGİN ZİRVESİ GEÇEN YILIN DİZİLERİNDE Reyting listesinin üst sıralarında yer alan dizileri geçen sezondan devam edenler oluşturuyor. Kırgın Çiçekler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kara Sevda, Diriliş Ertuğrul, Arka Sokaklar, O Hayat Benim. Yeni başlayan pek çok dizi ne yazık ki, eski sezonlarda olduğu gibi zirveye oturup yerini garanti edemiyor.