POLEMİK

Aziz Üstel ve Nihat Doğan sosyal medyada kapıştı! Hakaretler havada uçuştu!

Programına telefonla bağlanan kişiyi Kürtçe konuşunca yayından alan Didem Arslan Yılmaz'a şarkıcı Nihat Doğan'dan tepki geldi. Star yazarı Aziz Üstel'den Nihat Doğan'a yönelik çok sert sözler gelince, Doğan'dan cevap gecikmedi.

Aziz Üstel ve Nihat Doğan sosyal medyada kapıştı! Hakaretler havada uçuştu! - Sayfa 1

Nihat Doğan, Didem Arslan Yılmaz'ı eleştirmek için attığı tweetler hakaret boyutuna varınca takipçilerinden tepki geldi. Doğan, tweetlere karşı çıkanlara ise "Siz orta Asya’da ok atmayı öğrenirken, Mardinli Amed’li Kürt’ler o topraklarda onbinlerce yıl önce, insanoğlu birbirileri ile daha iyi anlaşabilsin diye, bugün ki; medeniyetin temellerini atmışlardı. Medeniyeti kuran Kürtlerdir. Size tarih öğreten tarih hocanızı sevsinler :))" cevabını vermişti.

Aziz Üstel ve Nihat Doğan sosyal medyada kapıştı! Hakaretler havada uçuştu! - Sayfa 2

Doğan, "Bugün Kürtçe dilini inkar edenlerin, 1000 yıl önce sultan Alparslan’a destek vermiş Kürt devleti Mervaniler'i kabul etmesini beklemek ahmaklıktır. Malazgirt kapılarını Alparslan’a, Mervaniler ( Kürtler ) açmıştır Malazgirt zaferi Kürt’lerinde zaferidir, zaferimizi çalmayın." demişti.

Aziz Üstel ve Nihat Doğan sosyal medyada kapıştı! Hakaretler havada uçuştu! - Sayfa 3

Star Gazetesi Yazarı Aziz Üstel de, "Nihat Doğan diye bir salatalık, Malazgirt'i Türklerin kazanmadığını söylemiş! Doğru. İstanbul'u da Türkler almadı. Türkler zaten hiç yoktu değil mi moron!!!" diyerek Doğan'a yönelik çok sert sözler kullandı.

Aziz Üstel ve Nihat Doğan sosyal medyada kapıştı! Hakaretler havada uçuştu! - Sayfa 4

Nihat Doğan ise "Benim böyle bir şey söylediğimi ispat etmezsen en büyük moron sensin. Arkadaş Nasıl bi günah işledik te, 14 milyar yıllık evrende; Normalde torun sevmesi gereken İnsanlığa salatalık kadar faydası olmayan beyni sulanmış trollük peşinde koşan moruklarla aynı döneme denk geldik" cevabını verdi.