GÜNCEL

ANAR ve A&G anket şirketlerinden çok konuşulacak Babacan ve AK Parti verileri!

ANAR Araştırma Genel Müdürü İbrahim Uslu ve A&G Araştırma Genel Müdürü Adil Gür, Babacan'ın kuracağı yeni partinin siyaset arenasındaki şansını değerlendirdi.

ANAR ve A&G anket şirketlerinden çok konuşulacak Babacan ve AK Parti verileri! - Sayfa 1

ANAR Araştırma Genel Müdürü İbrahim Uslu ve A&G Araştırma Genel Müdürü Adil Gür, Babacan'ın kuracağı yeni partinin siyaset arenasındaki şansını değerlendirdi.

ANAR ve A&G anket şirketlerinden çok konuşulacak Babacan ve AK Parti verileri! - Sayfa 2

Eski Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan partisinden istifa ederek, yeni parti hazırlıklarına resmen girişti. Davutoğlu da Konya'da yaptığı konuşmada "Hepinizi yeni bir vizyonla birlikte yeni bir hâl ile hâllenmeye davet ediyorum" diyerek startı vermişti.

ANAR ve A&G anket şirketlerinden çok konuşulacak Babacan ve AK Parti verileri! - Sayfa 3

Babacan'ın istifası sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "Bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok" açıklaması ve olası yeni parti senaryolarını değerlendiren ANAR Araştırma Genel Müdürü İbrahim Uslu ve A&G Araştırma Genel Müdürü Adil Gür, Babacan'ın kuracağı yeni partinin siyaset hayatındaki şansını değerlendirdi.

ANAR ve A&G anket şirketlerinden çok konuşulacak Babacan ve AK Parti verileri! - Sayfa 4

Independent Türkçe'ye konuşan iki anketçi "Babacan AK Parti’yi karpuz gibi bölmez; yüzde 12’lik ‘beyaz sağ’ oyunu alır" yorumunda bulundu. ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, yeni kurulacak partinin, AK Parti'den önemli bir pay alabileceği görüşünde.