GÜNDEM

Acun Ilıcalı ne kadar bağış topladı?

Acun Ilıcalı TV8 kanalında canlı yayınla dizüstü bilgisayar kampanyası düzenledi. Acun Ilıcalı bağışçı diye bağlanan Ezgi Şenses isimli kadının söylediklerini duyunca küçük bir şok geçirdi. Kampanyaya en yüksek bağışı da bakın kim yaptı.

Acun Ilıcalı ne kadar bağış topladı? - Sayfa 1

TV8 kanalı ve sahibi Acun Ilıcalı, uzaktan eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak bir kampanya düzenledi. Bilgisayarı olmayan çocuklara dizüstü bilgisiyar almak için nakit bağışı kampanyası yaptı. Kızılay üzerinden toplanan paralarla alınacak dizüstü bilgisayarlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılacak. Bir bilgisayarın maliyeti 3 bin lira olarak hesaplandı. Kendi kanalı üzerinden bağış yayını yapan Acun Ilıcalı, gecede sürprizler yaşadı. Yayına 'bağışçı' diye bağlanan bir kadın ise gecenin olayı oldu. Peki en çok bağış kim yaptı? Ne kadar para toplandı? İşte bağış gecesinin notları:

Acun Ilıcalı ne kadar bağış topladı? - Sayfa 2

Acun Ilıcalı'nın 'Haydi Şimdi' sloganı ile düzenlediği bağış gecesinde 100 bin lira üzerinde bağış yapanlar canlı yayına alındı. SMS ile bağış yapmak isteyenler ise EĞİTİM yazıp 2686'e mesaj atarak 10 TL bağışta bulundu. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı, 7.5 milyon lira bağış toplandığını açıkladı. Bu rakama SMS'ler dahil değildi.

Acun Ilıcalı ne kadar bağış topladı? - Sayfa 3

BAĞIŞ YAPACAĞIM DEDİ BAĞIŞ İSTEDİ

Bağış gecesinin en şaşırtıcı olayına Ezgi Şenses isimli bir kadın imza attı. 'Bağış yapacağım' diye canlı yayına bağlanan Ezgi Şenses, Acun Ilıcalı'ya küçük bir şok yaşattı. Zira 2 çocuğu olduğunu ve onların tableti olmadığını belirten kadın, bağış yapmıyor, bağış istiyordu. 

Acun Ilıcalı ne kadar bağış topladı? - Sayfa 4

Ezgi Şenses, 'Başka türlü size ulaşamazdım Acun bey. O yüzden bağış yapacağım diyerek aradım. Benim çocuklarıma 2 bilgisayar istiyorum. Başka şansım yoktu' dedi. Acun Ilıcalı bir an kızmakla kızmamak arasında kaldı. Sonrasında kadına 'arkadaşlarımız telefon numaranı alsın bizzat senin bilgisayarını ben yollayacağım dedi. Acun Ilıcalı kadın telefonu kapattıktan sonra ise 'Bizim insanımız zoru başarır. Üç aşamalı aramadan geçip bize ulaşmış, helal olsun' dedi.