GÜNDEM

Acun Ilıcalı, MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında ilk kez konuştu

Acun Ilıcalı, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle MasterChef yarışmasından diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a konuştu

Acun Ilıcalı, MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 1

MasterChef yarışmasında Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle diskalifiye edildiğini açıklayan Acun Ilıcalı, kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Fakat bu gelişmenin ardından MasterChef'te Uğur'un yarışmaya devam ediyor olması merak uyandırmıştı.

Acun Ilıcalı, MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 2

Önceki akşam yayınlanan programda Uğur'un diskalifiye edildiğini şefler açıkladı. Uğur gözyaşları içinde özür dileyip, yaptıklarından pişman olduğunu açıklarken yarışmacı arkadaşlarının da çok üzgün olduğu ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Acun Ilıcalı, MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 3

''Tweet’ler yenilir yutulur cinsten değildi''

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, konuyu gündeminde taşıyarak, Acun Ilıcalı ile konuştuğunu ifade etti ve şunları kaydetti:

“Masterchef” yarışmasına katılan Uğur Yılmaz Deniz isimli bir yarışmacı var. Bu yarışmacının geçmişte attığı tweet’ler ortaya çıktı. Tweet’ler yenilir yutulur cinsten değildi. Küfür kıyamet... Öyle böyle değil. Sallamış da sallamış. Önüne gelene küfürler etmiş. Etnik kesimlere bile ağza alınmayacak şeyler söylemiş. Kabul edilebilir şeyler değil yazdıkları. Resmen nefretlik.

Acun Ilıcalı, MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 4

''Herkes etkilendi''

Bu tweet’ler ortaya çıktıktan sonra... Acun Ilıcalı, Uğur’u diskalifiye etti yarışmadan. Ve fakat... Diskalifiyenin gerçekleştiği programda... Uğur, kendisini öyle güzel ifade etti ki... Herkes etkilendi. Yıllar önce attığı o tweet’leri, ergenlik döneminin affedilmez hataları olarak niteledi... İçten bir pişmanlık sergiledi. Tepkileri anlayışla karşılayan bir edası vardı. Cemil Çiçek’in gündeme getirdiği tabirle “tevbe-i nasuha” yoluna başvuruyordu.