GÜNCEL

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı?

Fanatik Fenerbahçeliliğiyle bilinen Acun Ilıcalı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken başkanlık konusuna da değindi.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? - Sayfa 1

Fenerbahçe taraftarı Acun Ilıcalı, GFB'nin Youtube hesabında yayınlanan programda açıklamalarda bulundu. İleride Fenerbahçe başkanlığı yapıp yapmayacağı sorusuna da cevap veren Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? - Sayfa 2

Beni dayım Fenerbahçeli yaptı. Dayıma ailem tarafından beni ve ağabeyimi Fenerbahçeli yapması için görev verildi. Biz Edirne'deydik, dayım o dönem İstanbul'dan Edirne'ye geldi. Bir maça götürülmemizle birlikte o farkı yaşadık.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? - Sayfa 3

Futbolcu olmak isterdim Futbolcu olmak her zaman hayalimdi. Ama olabilir miydim ? Onu düşünmüyorum. Futbolcu olmak için fiziksel açıdan hayata 3-0 önde başlaman lazım. Birçok şeyi başardım kariyerimde futbolcu da olmak isterdim.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? - Sayfa 4

Messi'yi Barcelona'da izlemek gibiydi Rıdvan Dilmen'i izlemek Futbolda 12-13 yaşından sonraki 10 yıllık dönem büyük bir tutkudur. Benim o dönem en beğendiğim oyuncu Rıdvan Dilmen'di. Messi'yi Barcelona'da izlemek gibiydi Rıdvan Dilmen'i izlemek. Alex ve Pierre van Hooijdonk'u kimse inkar edemez. Emre Belözoğlu benim yakın dostum ve kardeşimdir bu isimler benim için her zaman ön plana çıkar.