GÜNCEL

A Spor'un gülen yüzü Çiğdem Ceylan kimdir?..

A Spor'un güler yüzlü ve enerjik spor spikeri Çiğdem Ceylan... Asıl mesleği ne?.. Sabah kaçta işbaşı yapıyor?.. Yayına nasıl hazırlanıyor?...

A Spor'un gülen yüzü Çiğdem Ceylan kimdir?.. - Sayfa 1

A Spor'un güler yüzlü ve enerjik spor spikeri Çiğdem Ceylan, kendisini ve hakkıda merak edilenleri Four Four Two'ya anlattı... Asıl mesleği ne?.. Sabah kaçta işbaşı yapıyor?.. Yayına nasıl hazırlanıyor?... İşte Çiğdem Ceylan röportajının ayrıntıları...

A Spor'un gülen yüzü Çiğdem Ceylan kimdir?.. - Sayfa 2

Biz onu ekonomi sunucusu olarak tanıdık. Asıl mesleği de ekonomi zaten. Peki nasıl spor spikerliğine soyundu? Kendisi bu durumu şöyle açıklıyor: "Uzun süre ekonomi sektöründe çalıştım. Daha sonra kendi kendime “Neden bu işi ekran önüne taşımıyorum?” diye sordum. Önce bir ekonomi kanalında finans piyasaları üzerine programlar sundum, ardından A Spor’dan böyle bir teklif alınca değerlendirmek istedim."

A Spor'un gülen yüzü Çiğdem Ceylan kimdir?.. - Sayfa 3

- Üniversitede ekonomi eğitimi almışsınız. Sunuculuğa geçiş süreci nasıldı? -- Üniversitenin ardından, önce eğitim aldığım bölümde ilerleyip uzun süre ekonomi sektöründe çalıştım. Daha sonra kendi kendime "Neden bu işi ekran önüne taşımıyorum?" diye sordum.

A Spor'un gülen yüzü Çiğdem Ceylan kimdir?.. - Sayfa 4

Kafama bunu koyunca diksiyon dersleri almaya başladım. Önce bir ekonomi kanalında finans piyasaları üzerine programlar sundum, ardından A Spor’dan böyle bir teklif alınca değerlendirmek istedim. Bu kadar yeni ve dinamik bir oluşumun bir parçası olmak bana cazip geldi.