GÜNDEM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundan çok özel kareler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'de verdiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılan isimlerle çok özel fotoğraflar bu galeride.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundan çok özel kareler! - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’nde bir konuşma yaptı. Törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da yer aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundan çok özel kareler! - Sayfa 2

Erdoğan konuşmasında; ''Harbimizin zafere ulaşmasında ve yeni devletimizin kuruluşunda vazife üstlenen kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyorum. Milletimizin, bin yıldır dünyanın üzerinde en çok mücadele yürütülen coğrafyasında yaşıyor olmasının bedelini canlarıyla ödeyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundan çok özel kareler! - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından, eşi Emine Erdoğan ile salonu gezerek törene katılan davetlilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonundan çok özel kareler! - Sayfa 4

Külliye'deki kabul törenine çok sayıda isim katıldı. İnternet Haber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık da törene torunu Mevsim Naz ile birlikte katıldı. Erdoğan, Mevsim Naz'ı kucağına alarak sevdi.