Yasak Elma Dizisinde Üzen Ayrılık! Ünlü Oyuncu Dizi Final Yapmadan Ekranlara Veda Ediyor!

Fox TV dizisi Yasak Elma'dan önemli bir oyuncu gidiyor. Hangi oyuncu dizideki yolculuğunu tamamladı? Final öncesi alınan bu karar, izleyicileri iyice şaşırttı. İşte son dakika gelişmesi ve dizideki ayrılık sonrası yaşanacaklar...

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi, bu sezon sonunda final yaparak yayın hayatını noktalacak. Bununla beraber dizi için final hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosunda ise oldukça başarılı isimler var. Finalden aylar öncesinde diziden kimin ayrılacağı kesinleşti. Başarılı oyuncu için yolun sonuna gelinmiş gibi gözüküyor.

Diziden Kim Ayrılacak?

Yasak Elma'dan ayrılacak oyuncunun Bekir Aksoy olduğu belirtildi. Kendisi dizide Engin Kılıç karakterine hayat veriyordu. Gelen haber sonrasında ünlü oyuncunun artık dizide olmayacağı kesinleşti. 6. sezonun başında diziye dahil olmuştu. Hayat verdiği karakter ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Farklı Yapımlarda Oynayabilir!

Bekir Aksoy'un diziden ayrılmasıyla birlikte farklı yapımlara katılabileceği belirtiliyor. Henüz yeni yapımla ve gelen teklifle ilgili detaya yer verilmiş değil. Ancak yakında detaylar paylaşılacaktır. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte. Oyuncunun diziden nasıl ayrılacağını da öğreneceğiz.