Ünlü oyuncudan jet nikah!

Seray Sever, 34 yaşındaki sevgilisi Eray Sünbül ile 24 saat içerisinde önce nişanlandı, ardından nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu Seray Sever, Eray Sünbül ile nikah masasına oturdu. Bodrum'a gelin gelen Seray Sever mutluluktan gözyaşlarına boğuldu.

MUMLARI ÜFLERKEN ÇOCUK DİLEĞİNDE BULUNDU

Ünlü oyuncu Seray Sever ve iş adamı eşi Eray Sünbül düğünün ardından aileleri ve yakın arkadaşları ile beraber bir restoranda yemek yedi. Belediye Başkanı Kocadon'un da katıldığı yemek sonrasında çift düğün pastasını kesti. Tüm aile üyeleri ile beraber kesilen pastanın ardından Sever ve Sümbül düğün pastasını bir birlerine yedirdiler. Ünlü oyuncu pasta mumunu üflerken çocuk dileğinde bulundu.

BODRUM'A YERLEŞİYOR

Bodrum'da bir düzen kuracağını da sözlerine ekleyen Ünlü oyuncu "Eray eskiden berri Bodrum'u seviyor ve istiyor. İnşallah evlat sahibi olduğumuzda çocuğumuzu Bodrum'da yetiştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

NİKAH ŞAHİDİ ERKEK KARDEŞİ OLDU

Seray Sever'in kardeşi Soner Sever ise ablasının mutluluğuna şahitlik ettiğini belirterek, kız evi naz evidir dediklerini ve ablasını istemeye geldiklerinde hüzünlü bir mutluluk yaşadığını anlattı. Ünlü oyuncu Sever'in nikah şahidi de olan erkek kardeşi, ablasına mutluluklar diledi.