Survivor 2020'nin en renkli yarışmacıları

Survivor 2020 başlar başlamaz yine en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Geçtiğimiz gün izleyici ile buluşan Survivor'ın bu seneki formatı ünlüler ve gönüller oldu. Ali Eyüboğlu da Survivor 2020'nin en renkli yarışmacılarını yazdı.

Survivor 2020 TV8 ekranlarında bu yıl da izleyicilerle buluştu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu da reyting rekorları kıran yarışmanın ilk bölümünü baştan sona izlediğini söyledi ve dikkat çeken detayları okuyucuları ile paylaştı.

‘SURVIVOR 2020’NİN RENKLİ YARIŞMACILARI

Survivor 2020’nin TV8’de ekrana gelen ilk bölümünü baştan sona izleyip, şunları not ettim:

Oyuncu Ersin Korkut parkurlarda ne yapar bilemem. Ancak ilk bölümde Acun Ilıcalı’ya, “Bana Ersin’cim diyebilirsin Acun’cum” demesi çenesini konuşturacağının işareti.

‘Gönüllüler’den Yasin, üslubu ve tarzıyla öne çıkacak bir yarışmacı.

Özlü sözlerle ‘Survivor’a damga vuran Turabi ve Nihat Doğan’dan sonra bu kez ‘Gönüllüler’den Ardahan, Dominik’e bayağı hazırlıklı geldi.

‘Survivor 2020’nin yayınlandığı ilk gece sosyal medyada hakkında en çok yorum yazılan -çoğu homofobik- yarışmacı Cemal Can oldu.

İlk ‘Survivor’ın -Acun sunmuyordu- birincisi oyuncu Uğur Pektaş’ın yarışmalara, “Edep çizgisini geçmeyelim” demesi güzeldi.

Her yıl daha da zorlaşan format, bu sezon bir yarışmacı için başlar başlamaz bitecek. ‘Dokunulmazlık oyunu’nu kaybeden takımdan bir kişi bu akşam elenecek. ‘Survivor’da yarışmacılar hep deniz kenarında kalıyordu. ‘Survivor 2020’de yarışmacılara denizin yanı sıra nehir kenarında kamp mecburiyeti de geldi.

‘Survivor 2020’nin yayınlandığı her gün TV8’i reyting birincisi yapar mı bilemem, ama bol sürprizli, heyecanlı, tansiyonu yüksek ve renkli bir yarışma izleyeceğiz gibi...