Rahmi Turan o ismi açıklayıp özür diledi

Sözcü yazarı Rahmi Turan tartışma yaratan herkesin günlerdir konuştuğu o ismi nihayet açıkladı. İddiasını doğrulatmadığını söyleyen ve özür dileyen Turan o CHP'linin Muharrem İnce olduğunu söyledi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan bir iddia attı ortaya herkes onunla yattı onunla kalktı. Turan, Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü iddia ettiği kişinin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. CNN Türk canlı yayınında haber kaynağının Beştepe'ye yakın eski bir gazeteci olduğunu belirten Turan hata yaptığını kabul etti ve özür diledi.

Rahmi Turan, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi. CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, haberi doğrulatmadığını kabul eden Turan, bir kez daha haberin kaynağını açıklamayacağını söyledi.

Muharrem İnce: Kanıtlasınlar kendimi Taksim'de yakarım

Konuyla ilgili CNN TÜRK'teki 'Gündem Özel' programında Barış Yarkadaş'a mesaj gönderen İnce, "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" dedi.

"BANA İNTİKAL EDEN İSMİ AÇIKLADIM"

Stüdyodan gelen tepkilere hakaret ederek cevap veren Turan, programın moderatörü Deniz Bayramoğlu'nu telefonu kapatmakla tehdit etti. "Yanlış yapmış olabilirim" diyerek gazetecilik meslek ilkeleriyle çeliştiğini kabul eden Turan, şöyle konuştu:

"Ben Muharrem İnce'nin olduğunu iddia etmedim. Bana intikal eden söylenen ismi açıkladım. Kamuoyu açıkla diye ısrar ettiği için o ismi açıkladım. Açıklamamayı tercih ederdim aslında. 

Siyasi bir kişilik olduğunu söyleyemem çünkü bu benim 20 yıldır tanıdığım bir gazeteci arkadaşım. 

"GAZETECİLİĞİ AKTİF YÜRÜTÜYOR"

Saray çevrelerine yakın, oralardan iyi haber alabilen bir bir gazeteci. Gazeteciliği aktif olarak yürüttüğünü düşünmüyorum. 

Dedikleri doğrudur iki tarafa da inanırım. Muharrem İnce'de doğrudur Sayın Cumhurbaşkanı da doğrudur. O zaman bu benim verdiği haber yanlıştır. 

"HATA YAPTIM"

Tamam sizden özür diliyorum. Ben yanıldım, ben hata yaptım. Ne dememi istiyorsunuz Allah aşkına!