Necef Uğurlu yazdı: Ahu Özyurt ve 4 Beyefendi Kabahat Nöbeti ve Kemal Kılıçdaroğlu

Gerçek Gündem yazarı Necef Uğurlu, Perşembe akşamları Ahu Özyurt’un TV100 de yayınlanan 'Sağlı Sollu' programına övgüler yağdırdı. Uğurlu, 'Program su gibi akıyor , bakmayın adının ‘sağlı Sollu’ olduğuna sağı solu belli değil , zaten günümüzde ‘Sol’ Davutoğlu ve Babacan’ı savununca ve Meral Hanıma övgüler yağdırınca sağım solum sobe olduk' dedi.

Gerçek Gündem yazarı Necef Uğurlu, tv100'de yayınlanan Ahu Özyurt'un sunduğu 'Sağlı Sollu' programına övgüler yağdırdı. Uğurlu, program sunucusu Ahur Özyurt için, 4 zeki afacan çocuğu dövmeden sövmeden, kırmadan  idare eden yuva öğretmeni gibi olduğunu söyledi. Uğurlu bunun yanı sıra  programın su gibi aktığını da belirterek, kaçıranlar için çok şey kaybedeceklerini söyledi. 

İşte o yazı... 

Zeki insan gerektirmeyen  bir sistemin karanlık dehlizlerinde  yürüyoruz  ‘gündüz gece! ‘ , menzile ererişince bize ne olacak korkusundan uyku durak kalmadı.

Zeki insanlar yerine yıllardır  ahlaksız ,  yeteneksiz,  , kurnaz olmayı çağdaşlık ve marifet sanan umursamazlar konuldu ya, durmak yok  vaz geçilmiyor  .

Bunlar dindar olsa ne olur , namaz kılmasa ne olur , laikim dese Cumhuriyete ne faydası olur .

Yazının tamamı için tıklayın...