Kübra Par'dan Cüneyt Özdemir'e destek

Youtube'da 1 milyon aboneye ulaşarak büyük başarıya imza atan Cüneyt Özdemir'e Habertürk yazarı Kübra Par'dan destek geldi. Par, "Hakkında atıp tutanların haksızlık ettiğini düşünüyorum." diye yazdı.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Cüneyt Özdemir. Gerek eleştirileri gerekse konukları ile gündemde...

Cüneyt Özdemir'in mahallecilik yapmadan, işin kolayına kaçmadan hemen hemen tüm partilerden siyasetçileri davet ettiğine dikkat çeken Kübra Par,   şu ifadeleri kullandı:

Gazeteciliğin esası her meşru siyasi görüşe eşit mesafeden yaklaşıp gereken soruları sormaktır. Biz sorumuzu sorar, “Takdir kamuoyunun” deriz. Konuğun verdiği yanıtın değerlendirmesini halk yapar. Tam da bunu yapmaya çalışıyor Cüneyt. Hakkında atıp tutanların haksızlık ettiğini düşünüyorum.

Cüneyt'e haksızlık ediyorlar

Youtube’da yeni bir yol seçti kendine. Başarılı da oldu. 1 milyon aboneye ulaşmak zevzek içeriklerle prim yapan Youtuber’lar için kolay olabilir ama haber programı yapan bir gazeteci için bu net bir başarıdır.

Hele de ki bunu mahallecilik yapmadan yani işin kolayına kaçmadan yapıyorken...

Son aylarda hemen hemen tüm partilerden siyasetçileri konuk etti.

Fakat yine de kimseye yaranamıyor. Sağdan da vuruyorlar, soldan da...

Önceki gün HDP’den Garo Paylan’ı aldı yayına. Teşekkür bir tarafa en büyük eleştiriler ve hakaretler HDP’lilerden geldi.

Vay efendim neden yayında sadece “PKK’yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?” diye sormuş.

Gerçi haksız sayılmazlar, soracak daha çok soru vardı. Mesela “Dün ekmeğinin peşinde 4 gariban işçinin yol çalışması sırasında Silopi’de bomba patlatılarak öldürülmesi de 'sebep değil sonuç' mudur?” diye de sorabilirdi...

Gazeteciliğin esası her meşru siyasi görüşe eşit mesafeden yaklaşıp gereken soruları sormaktır. Biz sorumuzu sorar, “Takdir kamuoyunun” deriz. Konuğun verdiği yanıtın değerlendirmesini halk yapar.

Tam da bunu yapmaya çalışıyor Cüneyt. Hakkında atıp tutanların haksızlık ettiğini düşünüyorum.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN