Kemal Belgin Murat Bardakçı'yı topa tuttu; Utanmaz, sıkılmaz...

Türkiye Gazetesi yazarı Kemal Belgin, Zeki Müren'in eserlerini eleştiren Murat Bardakçı için açtı ağzını yumdu gözünü..

Türkiye Gazetesi spor yazarı Kemal Belgin, bugünkü köşesinin bir bölümünü Zeki Müren'e ayırırken, sanat güneşini eleştiren Murat Bardakçı'ya da fena saydırdı.

Kemal Belgin "Konserde 80'liklerden tutun 25 yaşındaki gençlere kadar her kesimden insan vardı. O topluluk Zeki Müren'in eserlerinin "götürme" olduğunu iddia eden Habertürk yazarını öyle bir andı ki sormayın gitsin" dedi.

İşte Kemal Belgin'in yazısından bir bölüm

Murat Bardakçı’ya ithaf olunur!

Önceki akşam Kadıköy Belediyesi’nin salonunda 10. Yıl Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun bir konseri vardı. Salon, bu koronun tüm konserlerindeki en kalabalık halini almıştı, yani tıklım tıklım dolu idi.

Konserin ana teması Zeki Müren besteleri üzerine idi. Ve harika koro herkesi mest etti. Konserde verilen arada salonda kim varsa şu Habertürk gazetesindeki köşesinde ve de ekranda Zeki Müren’in neredeyse bütün eserlerinin götürme işi olduğunu ve de bu sanat güneşinin Türk müziğini perişan ettiğini iddia eden, sıkılmadan, utanmadan yazıp söyleyen yazarı öyle andı ki, sormayın gitsin.

Allah kimseyi böyle bir hâle sokmasın... Pardon unutmadan; kalabalığın 80’liklerden tutun da 25’liklere kadar geniş bir yelpazede oluşu da sanırım Bardakçı’ya başka bir ders olur. Duyurulur!