İddiası fos çıktı ama dur durak bilmiyor! Rahmi Turan'ın son yaptığı kızdırdı!

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın iddiası sonrası ortalık fena karıştı. 'Gizli kaynak' meselesi ise hala çözülemedi. Haber Global ekranlarında da tartışıldı bu konu ve İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı, iddiası fos çıkan Rahmi Turan'ın Talat Atilla'yı överek ilkesizlik yapmaya devam ettiğini belirtti.

Haber Global ekranlarında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Eşit Ağırlık' programında Rahmi Turan'ın iddiası ve sonrasında yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Zaman zaman seslerin yükseldiği programda Hadi Özışık, Rahmi Turan'ın gazetecilik ahlaksızlığı yaptığını söyledi ve gazeteci Barış Yarkadaş'ın ortaya atılan dedikodulara yönelik yaptığı açıklamalara, "Hakkaniyetli konuşmuyor. Kumpasın üzerine genel başkanın atladı önce hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek. Cumhurbaşkanlığını ortaya koyan Erdoğan'a bile laf ettiniz." sözleri ile yanıt verdi.

Muharrem İnce'nin Yalova'daki basın toplantısının da konuşulduğu programda, Özışık, İsmail Saymaz'ın selfie eleştirilerine yanıt verdi ve üstüne basa basa İnce'yi tebrik etmek için orada bulunmadığını ve o selfienin de İnce tarafından çekildiğini söyledi.

Ayrıca Yarkadaş, kumpasın CHP'ye kurulmadığını siyasetin tamamını dizayn etmeye yönelik olduğunu  ve kumpasın başarıya ulaşması durumunda bunun herkesi götüreceğini iddia etti. 

Özışık konuşmasını şöyle sürdürdü:

"RAHMİ TURAN GAZETECİLİK AHLAKSIZLIĞI YAPIYOR"

Talat Atilla, kaynağım dediği CHP'liye soruyor. O da dönüyor soruyor ve  sınırsız sağlam haber diyor Atilla.Asıl gazetecilik ahlaksızlığı yapan Rahmi Turan. Hala işin kaynağını açıklamasına rağmen ilkesizlik yapmaya devam ediyor Talat'ı övmeye devam ediyor. Onu da yanıltmış olabilirler diyor. Emin Çölaşan'da Talat'ın yanıltılmış olacabileceğini söylüyor.

"KUMPASIN ÜZERİNE  ÖNCE GENEL BAŞKANI ATLADI"

Mesela iddia yayıldıktan sonra Kılıçdaroğlu ekrana çıkıp doğrudur dedi, isim vermek istemiyorum dedi. Barış hakkaniyetli konuşmuyor. Kumpasın üzerine genel başkanın atladı önce hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek...
Cumhurbaşkanlığını ortaya koyan Erdoğan'a bile laf ettiniz.

"TALAT ATİLLA ÖZNE OLMAKTAN ÇIKTI"

Bir kumpas varsa dedikodu ya da hiç olmayan bir şey varsa bunun varmış gibi üzerine atlayan Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu grup toplantısında da konuştu. Faik Öztrak konuşsun diyor.Talat Atilla artık özne olmaktan çıktı.