Hande Fırat Kaybetti

Hürriyet'te 18 yıl görev alan Soner Gürel gazeteden ayrıldı. Hande Fırat ayrılık sonrası sosyal medyada paylaşımda bulundu. "Bazı ayrılıklar can yakar çünkü ağabeydir. Yıllarca gazetemizin en büyük emekçilerindedir." Diyerek üzüntüsünü dile getiren Sunucu Hande Fırat, sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Demirören'e bağlı Hürriyet'te yaprak dökümü yaşanıyor. İşte Hande Fırat’ı üzen ayrılığın perde arkası...

Hürriyet'te 18 yıl görev alan Soner Gürel gazeteden ayrıldı. Hande Fırat ayrılık sonrası sosyal medyada paylaşımda bulundu. Demirören Medya Grubuna bağlı Hürriyet'te 2005 yılında muhabir olarak başlayan ve kurumda 18 sene çalışan Soner Gürel gazete ile yollarını ayırdı. Bu veda Hande Fırat’ı üzdü. Fırat sosyal medya hesabı üzerinden duygu dolu paylaşım yaptı.

18 yılın ardından gerçekleşen veda gazetede üzüntüye neden oldu. Hande Fırat, yıllarca beraber çalıştığı Gürel ile bir karesini paylaşarak duygu dolu bir veda mesajı yayınlayarak şunları söyledi:

"Bazı ayrılıklar can yakar çünkü ağabeydir. Yıllarca gazetemizin en büyük emekçilerindedir. İsteyerek olunca biz abimizi en iyi şekilde yolcu ederiz . Bilirizki hep yanımızdadır. Çok teşekkür ederiz Soner Abi ! Ve nezaketi için şirketimize de çok teşekkürler." Diyerek üzüntüsünü dile getiren Sunucu Hande Fırat, sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın