Fehmi Koru: "Şer odakları AK Partili yazarlar mı?"

Fehmi Koru kişisel internet sitesindeki bugünkü yazısında Melih Gökçek'in istifasını kimlerin istediğini yazdı.

Fehmi Koru, Melih Gökçek'in son günlerdeki istifa söylentilerine verdiği yanıtı köşesine taşıyarak "O şer odakları AK Partili yazarlar mı oluyor" sorusunu yöneltti.

Fehmi Koru "Melih Gökçek üzerindeki istifa baskısına direnme çabasında. Dün bir açıklama yayınladı. Ben şunu anladım: Kendisine “İstifa et” diyen bir yetkili ağız yok; ancak AK Parti’nin değer verdiği bilinen yazarların sütunları aracılığıyla sonuç alınmaya çalışılıyor." dedi.

İşte Fehmi Koru'nun yazısından bir bölüm:

“Ümmetin lideri Erdoğan”

Melih Gökçek, üzerinde uygulanan baskıya direnme çabasında.

Yaptığı açıklamadan ilginç bir durumla karşı karşıya kalındığını öğreniyoruz.

Önce açıklamasını okuyalım:

“Şer odaklarının fitne çabalarına asla pirim vermeyeceğiz. Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki, her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar. Şunu söylemek isterim ki, Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü Sayın Erdoğan sadece Türkiye’nin değil ümmetin lideridir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşıyorlar.” 

Ne anlıyoruz?

Ben şunu anladım: Kendisine “İstifa et” diyen bir yetkili ağız yok; ancak AK Parti’nin değer verdiği bilinen yazarların sütunları aracılığıyla sonuç alınmaya çalışılıyor. “Demek ki istenmiyorum, o halde çekileyim” diye düşünmesi bekleniyor.

‘Şer odakları’ dediği AK Partili yazarlar oluyor bu durumda.

Ne kadar ilginç değil mi?

Fehmi Koru'nun yazısının tamamı için tıklayın