Fatih Portakal Kaybetti

Gazeteci Fatih Portakal, yayın döneminin sona ermesi ile birlikte Sözcü TV'deki Ana Haber sunuculuğu görevinden ayrıldığını(!) açıkladı. Öncesinde canlı yayında dış sesi azarlamasından ötürü çokça tepki almıştı. O olayın ardından Sözcü TV'ye veda eden Portakal sitemizin "kaybetti" köşesinde yer aldı.

Sezon finali' adı altında Sözcü TV'ye veda eden Portakal canlı yayında şunları söyledi:

"30 Haziran 2023 günlerden cuma.. Bana müsaade.. Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta size ilk 'merhaba'mı demiştim. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim. Sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum. Ama ben haber sunmaktan keyif alıyorum. Dilimin kemiği bazen olmuyor onun da farkındayım. Zaman zaman insanları kızdırıyorum, benim yüzümden kırılabiliyorlar. Kötü niyetle yapmıyorum. Yanlış anlaşılmalar da oluyor ama en azından beni tanıyan biliyor. Vicdanen rahatım. Dilimin kemiği bazen olmuyor, onun da farkındayım ben. Kimseyi üzmek, kırmak için, kimseyi yerden yere vurmak için bir çaba içerisinde olmuyorum. Baktım yine sıralamaya girmişim. Bu kez Sözcü TV'deki son yayınımla… Sorunsuz, arzu ettiğim yayınları yaptığım güzel bir 3 ay geçirdim. Değişim olsaydı iyi olurdu, ama olmadı. Sağlik olsun. Sessiz sedasız gelmiştim, gülen yüzlerle uğurlandım."

Öncesinde canlı yayında dışsesi azarlamasından ötürü çokça tepki almıştı. O olayın ardından Sözcü TV'ye veda eden Portakal sitemizin "kaybetti" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın