Fatih Portakal Kaybetti

Sunucu Fatih Portakal, haber anlatımını beğenmediği ‘dış sesçi’yi canlı yayında azarladı. Sosyal medya hesabı üzerinden gazeteciler ve çok sayıda izleyici tepki gösterdi. Portakal, haberi seslendiren muhabire yönelttiği küçük düşürücü sözlerinden ötürü sitemizin "kaybetti" köşesinde yer aldı.

Canlı yayında çalışanı azarlayan Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal:

“Nasıl, dış sesi beğendiniz mi, he? Beğendiniz mi? Ben beğenmedim. Ben bu haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim bu haber bültenine. O yüzden aynı uygulamayı, şefkati, özveriyi de haberin içeriğinde de seslendirilmesinde de görmek isterim. Çünkü ben sizinle karşınızdayım. Çünkü ben bu habere adımı veriyorum. Montajından seslendirilmesine kadar her şey benim sorumluluğum. Bu sorumluluğu da maalesef üstüme alıyorum. Bu dış sesçi için de sizden özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Canlı yayındaki bu üslubu ve dış sesi azarlaması sonucu Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal'a tepki yağdı: 

"Habere adını değil egonu vermişsin!"

Tavrı gayr-i insani bulundu, sorumsuz olarak değerlendirildi, bu nahoş çıkışı birçok Gazeteci ve medya/basın sektöründe çalışan insanlar tarafından kınandı. Portakal, haberi seslendiren muhabire yönelttiği bu küçük düşürücü sözlerinden ötürü sitemizin "kaybetti" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın