Fahrettin Altun'dan Formula 1 paylaşımı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "9 yıl aradan sonra formula 1 organizasyonunun yeniden Türkiye'ye gelmesi tüm sporseverler gibi bizleri de çok sevindirdi." dedi.

Türkiye'nin, yıllardır beklediği Formula 1 yarışlarında hasret bitiyor ve İstanbul Park yeniden Formula 1’e kavuşuyor. Yapılan açıklamaya göre 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde Formula 1 yarışları İstanbul’da gerçekleşecek.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da twitter hesabından yaptığı paylaşımda 9 yıl aradan sonra formula 1 organizasyonun yeniden Türkiye'ye gelmesinin tüm spor severler gibi kendilerini de çok sevindirdiğini ifade edip paylaşımını şu şekilde sürdürdü "Organizasyon kabiliyeti tüm dünyaca bilinen Türkiye, 13-15 Kasım'daki yarışa inşallah yine örnek bir ev sahipliği yapacak."

Altun, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere de yer verdiği paylaşımına şu satırları ekledi "Başta bu konuya uzun süredir büyük önem veren, organizasyonun Cumhurbaşkanlığımızca himaye edilmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız @RTErdogan olmak üzere Formula 1'in tekrar ülkemize gelmesinde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz."