Esin Övet'ten Mehmet Ali Erbil'e hakaret edenlere sert tepki!

Habertürk yazarı Esib Övet, bir süredir hastanede yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil ile ilgili sosyal medyada hakaret ve küfür içerikli paylaşım yapanlara sert çıktı ve "Kalbiniz nasıl bu kadar taş kesildi?" diye sordu.

Habertürk yazarı Esin Övet, bir süredir hastanede yatan Mehmet Ali Erbil ile ilgili sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlara çok sert tepki verdi.

Kalbiniz nasıl bu kadar taş kesildi? diye soran Övet, hakaret içerikli paylaşım yapanlara Erbil'in hayatta kalma mücadelesi verdiğini hatırlattı.

İşte Esin Övet'in Mehmet Ali Erbil yazısı:

Mehmet Ali Erbil dört gündür yine yoğun bakımda. Her an kötü bir haber gelecek diye, sevenleri ve ailesinin yüreği ağzındayken, ağzı kirlenmiş, yüreği pas tutmuş vicdansızlar sosyal medyada söylenmedik söz bırakmıyor.

Pes arkadaş pes!

Mehmet Ali Erbil, bu ülkenin bir değeridir. Yıllarca yaptığı programlar reyting rekorları kırmış, herkesi güldürmüş, eğlendirmiş bir ustadır..

Kimseye bir kötülüğü olmamış.

Nedir bu kin ve nefret.

Hayır ona da geçtim.

Adam hastanede, hastanede!

Yaşam mücadelesi veriyor.

Siz kalkmış söylenmedik söz bırakmıyorsunuz.

Adım gibi eminim, küfür edenler Mehmet Ali Erbil’i gördüğünde fotoğraf çektirmiş, sana hayranım diye üstüne atlamıştır.

Sonra da eşine dostuna “Mehmet Ali Erbil’i gördüm” diye söylemiştir.

Yapmayın, etmeyin hanımlar-beyler.

Hangi ara kalbiniz taş oldu.

Yüreğiniz kin ve nefret ile doldu. Sağlık bu. Başka bir şeye benzemez. Sizin ailenizden birinin başına gelse, bir başka biri bunları söylese güzel mi olur?

Daha sonradan vicdanınızı rahatsız etmek istemiyorsanız yapmayın.