Ekim ayının reyting birincisi A Haber oldu

Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı A Haber, Kantar Media Ekim ayı ölçümlerine göre bu ay yine birinci oldu.

3 yıldır zirvedeki yerini koruyarak, başarısını uzun soluklu kılan A Haber, izleyici kitlesini günden güne arttırmaya devam ediyor.

Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutan yayınları ile izleyicisini olup bitenden haberdar eden A Haber, artık 24 saat kesintisiz canlı yayında. Türkiye’nin her bir ilindeki canlı bağlantı noktaları, dünyanın dört bir yanında günden güne arttırdığı muhabir ağı ile A Haber, günün her anı, kesintisiz canlı yayın donanımına sahip bir haber kanalı.

Ekim ayı boyunca A Haber; ekrana getirdiği özel dosya haberleri,  analizleri,  haber programları, ekonomi-spor bültenleri, aktüel programları ile izleyenlerin tercihi oldu. Kerkük’ten, Şırnak ve Hatay’a, Barselona’dan Washington’a gündemin öne çıkan başlıklarını, olay yerinden son gelişmeleri ilk aktaran haber kanalı oldu.

Gündemde yer alan siyasi isimlerin yanı sıra, dünya sinemasının ünlü isimleri ile gerçekleştirilen özel röportajları ile de basında geniş yer bulan A Haber, son olarak 54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış-kapanış ve ödül törenini Antalya’dan canlı yayın ile ekrana getirdi, Türk ve dünya sinemasının saygın isimleri A Haber ekranında buluştu.