Ebru Gündeş, yeni aşkı için mi boşanıyor?

Aykut Işıklar, "Ebru para için boşanmaz" deyip, "Boşanmak istemesinin nedeni sürpriz bir aşk olabilir. Bana gelen bilgiler çok ilginç" dedi.

Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'tan boşanmak istemesiyle ilgili tartışmalara tepeden bir giriş yapan magazin gazetecilerinin ustalarından Aykut Işıklar'dan bomba bir iddia geldi. 

Ebru Gündeş'in sahneye çıktığı Günay'daki neşeli halini hatırlatan Aykut Işıklar, "Acaba eşi cezaevine girdiğinden beri kalbi New York için mi atıyor?" diye sordu. 

Işıklar asıl bombayı ise, "Bana gelen bilgiler çok ilginç. Piyasanın iyice içinde olan kişiler gerçekleri biliyor. Ebru Gündeş'in neden boşandığını aralarında konuşuyorlar" cümleleriyle patlattı.

Aykut Işıklar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle;

"Gündeş için her şeyi söyleyin ama 'paragöz, hesap kitap' kadını asla demeyin. Böyle hiçbir şey almadan ayrılmasının mutlaka bir nedeni olmalı ama bu maddi varlık değil.

Aşk olabilir hem de çok sürpriz bir aşk.

İşte bu araştırmacı gazetecilerin hiç aklına gelmedi.

Serveti ve eşinin şu an içinde bulunduğu durum, sanatçı kimliği filan konuşuldu da özel yaşamı hiç deşilmedi.

Reza Sarraf ile evlenince albüm satışı düştü, yüzde 50 tarafından konserlere çağrılmaz oldu bunlara okey de... Sevmeyi ve sevilmeyi çok seven Gündeş tek mi yaşayacak? Veya eşi cezaevine girdiğinden beri kalbi New York için mi atıyor?

Bana gelen bilgiler çok ilginç. Piyasanın iyice içinde olan kişiler gerçekleri biliyor. Ebru Gündeş'in neden boşandığını aralarında konuşuyorlar.

Anlatmak bana düşmez. Ortalarda büyük gazeteci gibi dolaşanları bu zevkten mahrum etmek istemiyorum..."